Werkwijze

Mijn werkwijze bestaat uit:

  • Kennismakingsgesprek
  • Intakegesprek
  • 1e consult
  • Vervolgconsulten

Kennismakingsgesprek (30 min)

In een kennismakingsgesprek neem ik uitgebreid de tijd om jou en je doelen te leren kennen. ik leg mijn werkwijze uit en van daaruit maken wij samen jou doelen realiseerbaar. Wanneer je besluit om verder te gaan, volgt er een intakegesprek. Ik zal je vragen een week een voedingsdagboek bij te houden.

Intakegesprek (1 uur)

In een intakegesprek bespreken we aan de hand van een vragenlijst onderwerpen als: hulpvraag, eetgewoonten ,hoeveel je beweegt en gaan we de door jou ingevulde voedingsdagboek bespreken. Daarnaast ga ik je meten en wegen waardoor ik kan bepalen wat jou persoonlijke energiebehoefte is en krijg je alvast tips waar je mee aan de slag kunt richting een gezonde leefstijl.

1e consult (45 min)

Tijdens het 1e consult krijg je een op maat gemaakt dagmenu mee, waarop je zelf leert variëren met andere voedingsmiddelen. ga je wegen en gaan we bespreken hoe het is gegaan

*kinderen krijgen geen dagmenu mee, maar gaan we per afspraak bekijken welke kleine stapjes we kunnen maken afhankelijk van de hulpvraag.

Vervolgconsulten (30 min)

Elk vervolgconsult bespreken we hoe het gaat, zijn er knelpunten? wat werkt goed voor jou en wordt je gewogen. Afhankelijk van hoe het verloopt zullen we steeds meer tijd tussen de consulten laten zodat je leert dat je echt op eigen kracht een gezond gewicht kunt behouden!